12 sezonas jaunumi ABpark 12 sezonas jaunumi ABpark

12 sezonas jaunumi ABpark

30/08/2018

Esam padomājuši par visiem - lieliem, maziem un vidējiem! :)

Šī vasara mūs lutina ar lieliskiem laikapstākļiem. Arī mēs, ABPark komanda, lutinām savus apmeklētājus - ar jaunām, foršām aktivitātēm. Jaunumus šajā sezonā esam izvēlējušies pārdomāti, tā lai interesanti būtu ne tikai tiem, kas parkā ir pirmo reizi, bet arī tā, lai tiem, kas pie mums viesojas atkārtoti būtu aizraujoša, atklājumiem un piedzīvojumiem pilna diena.

1. Katamarāni

Ja līdz šim visas izklaides mūsu parkā bija tikai uz sauszemes, tad kopš jūlija ūdens aktivitāšu cienītājiem ir pieejami arī ērti katamarīni. Ūdens izbraucienu baudītājiem pieejams viss dīķis. Drošības nolūkiem braucienos neiztikt bez drošības vestēm - kā lieliem, tā maziem.

2. Ūdens spēļu laukumiņš

Karstās vasaras dienās mazos parka apmeklētājus veldzē jaunais ūdens atrakciju laukumiņš. Slidkalniņi, šļakatas un strūklakas. Mūsu lepnums un jau tagad ļoti iecienīta aktivitāte bērnu vidū, jo kur gan citur jūs redzēsiet kā gliemezim no ragiem šaujās ūdens. Gatavojoties braukt pie mums ciemos, ielieciet somā peldtērpus un dvieli, lai parka priekus varētu izbaudīt pilnībā.

3. Minigolfa laukums

Kā būtu ar golfa turnīru? Noskaidrojiet, kurš jūsu kompānijā ir īstenākais Taigers Vuds. Ideāla aktivitāte visiem vecumiem. Vieta nesteidzīgai sacensībai, kas radīs azartu gan lielos, gan mazos. Priekšzināšanas nav nepieciešamas, bet vajadzīgo aprīkojumu mēs jums nodrošināsim.

4. Autodroms

Atrakcija, bez kuras bērnība nav iedomājama. Pieaugušajiem autodroms radīs nostaļģiju un atgādinās bērnību, bet bērniem tas būs jaunu emociju un prieka avots, jo vai gan citur vecāki ļaus sēsties pie stūres, pašam spaidīt gāzes pedāli un braukt kā ienāk prātā. Un tam pat nevajag tiesības. 

5. Karuseļi

Vai esi kādreiz sapņojis par vizināšanos karuseļos neierobežotu reižu skaitu? ABPark ir vieta, kur šo sapni piepildīt. Šo sezonu esam sākuši ar jauniem karuseļiem. Par izklaides parka klasiku kļuvušajam ķēžu karuselim pievienojušies vairāki jaunumi, kas piemēroti gan lieliem, gan maziem.

6. Dinozaurs pieaugušajiem

Mūsu kustīgo "jājamdinozauru" grupiņai pievienojies dinozaurs, uz kura beidzot kāpt var arī pieaugušie. Un šis zaurs ir tik izturīgs, ka uz tā varētu izturēt pat piecus cilvēkus vienlaicīgi! Ideāla vieta ģimenes fotoalbuma papildināšanai! :)

8. Lielais lecamspilvens

Kaut uz dažām sekundēm apmāni gravitāciju un izlēkājies no visas sirds! Mazajam lecamspilvenam nu ir pievienojies lielais brālis. Krāsains, batutam līdzīgs gaisa spilvens. Lielais lēcamspilvens ļaus palēkties vēl augstāk. Piemērots gan lieliem, gan maziem lēkātājiem.

9. Lāzeršautuve

Pārbaudi savu preczitāti, izmēģini mūsu lāzeršautuvi. Izvēlies sev ērtāko lāzerieroci un mēģini minūtes laikā sašaut maksimālo mērķu skaitu. Tāpat vienlaicīgi varat sacensties divos laukumos. Īpaši patiks tiem, kas jau iemīļojuši mūsu lazertag laukumu.