TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem! TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem! TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem!

Lasīt rakstu

TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem!

Izklaides parka "Avārijas Brigāde" smuko dinozauru parāde TVnet fotogrāfa Jāņa Škapara galerijā.

Skolēni sajūsmā par ABpark draudzīgajiem dinozauriem! Skolēni sajūsmā par ABpark draudzīgajiem dinozauriem! Skolēni sajūsmā par ABpark draudzīgajiem dinozauriem!

Lasīt rakstu

Skolēni sajūsmā par ABpark draudzīgajiem dinozauriem!

Pirmajās dienās parku apmeklējuši jau vairāk kā 6000 skolēni ar skolotājiem. Šajās dienās papildus jau izsludinātajām atrakcijām izklaides parks „Avārijas Brigāde” apmeklētājiem sarūpējis īpašus pārsteigumus- dažādas darbnīcas un rotaļas bērniem kopā ar parka atraktīvajiem gidiem, kā arī Iluzionista Robija Trankaļa un meiteņu popgrupas NANDO priekšnesumus!

Meklējam Saldējuma kioska pārdevēju un Atrakciju uzraugu! Meklējam Saldējuma kioska pārdevēju un Atrakciju uzraugu! Meklējam Saldējuma kioska pārdevēju un Atrakciju uzraugu!

Lasīt rakstu

Meklējam Saldējuma kioska pārdevēju un Atrakciju uzraugu!

No tevis sagaidām augstu atbildības sajūtu pret savu darba pienākumu izpildi, spēju strādāt patstāvīgi un komandā, labas komunikācijas prasmes (arī angļu un krievu valodās), laipnu un atsaucīgu attieksmi pret mūsu parka apmeklētājiem – gan lielajiem, gan mazajiem. Iepriekšēja pieredze nozarē tiks uzskatīta par priekšrocību.

Pirmajā dienā mūs apmeklējuši jau vairāk kā 1000 skolēni ar skolotājiem! Pirmajā dienā mūs apmeklējuši jau vairāk kā 1000 skolēni ar skolotājiem! Pirmajā dienā mūs apmeklējuši jau vairāk kā 1000 skolēni ar skolotājiem!

Lasīt rakstu

Pirmajā dienā mūs apmeklējuši jau vairāk kā 1000 skolēni ar skolotājiem!

Šajās dienās papildus jau izsludinātajām atrakcijām esam sarūpējuši īpašus pārsteigumus- dažādas darbnīcas un rotaļas bērniem kopā ar mūsu atraktīvajiem gidiem, kā arī iluzionista Robija Trankaļa un meiteņu popgrupas Nando priekšnesumus! Gaidām!

Palicis pavisam nedaudz un mēs jau sagaidīsim pirmās skolēnu grupas! Palicis pavisam nedaudz un mēs jau sagaidīsim pirmās skolēnu grupas! Palicis pavisam nedaudz un mēs jau sagaidīsim pirmās skolēnu grupas!

Lasīt rakstu

Palicis pavisam nedaudz un mēs jau sagaidīsim pirmās skolēnu grupas!

Vēlamies paziņot, ka visiem parka apmeklētājiem esam sagādājuši patīkamus pārsteigumus un papildus aktivitātes, kas, iepriekš, netika solītas! Kādi tie ir, uzzināsiet pavisam drīz!