Atklājam kameru šļūkšanas trasi! ABpark papildina atrakciju klāstu! Atklājam kameru šļūkšanas trasi! ABpark papildina atrakciju klāstu! Atklājam kameru šļūkšanas trasi! ABpark papildina atrakciju klāstu!

Lasīt rakstu

Atklājam kameru šļūkšanas trasi! ABpark papildina atrakciju klāstu!

Neesi vēl bijis “Avārijas brigāde” Izklaides parkā? Nopietni?! Brauc pie mums uz izbaudi! Nepilnas stundas brauciens no Rīgas un esi jau klāt. Mēs strādāsim arī svētkos – katru dienu no plkst. 10:00 līdz 19:00!!!

ABpark darba laiks un autobusu kursēšanas grafiks jūnija mēnesī. ABpark darba laiks un autobusu kursēšanas grafiks jūnija mēnesī. ABpark darba laiks un autobusu kursēšanas grafiks jūnija mēnesī.

Lasīt rakstu

ABpark darba laiks un autobusu kursēšanas grafiks jūnija mēnesī.

Priecīga ziņa visiem! ABpark strādās katru dienu no 10-19 visu Jūnija mēnesi! Esat laipni aicināti kopā ar ģimeni apmeklēt un izbaudīt izklaides parku arī 23 un 24 Jūnijā.

Izklaides parks „Avārijas Brigāde” atvērts ikvienam interesentam! Izklaides parks „Avārijas Brigāde” atvērts ikvienam interesentam! Izklaides parks „Avārijas Brigāde” atvērts ikvienam interesentam!

Lasīt rakstu

Izklaides parks „Avārijas Brigāde” atvērts ikvienam interesentam!

No 1. jūnija ir atvērts jaunais izklaides parks ģimenēm ar bērniem „Avārijas Brigāde. Parks veidots tā, lai visa ģimene brīvā dabā varētu nesteidzīgā gaisotnē atpūsties.

10 lieliskas dienas izklaides parkā „Avārijas Brigāde”! 10 lieliskas dienas izklaides parkā „Avārijas Brigāde”! 10 lieliskas dienas izklaides parkā „Avārijas Brigāde”!

Lasīt rakstu

10 lieliskas dienas izklaides parkā „Avārijas Brigāde”!

Pirmajās parka darbības dienās laiks lielākoties mūs lutināja un  parkā paviesojās vairāk kā 13 000 skolēni ar skolotājiem. Atsauksmes par pavadīto laiku ir dažādas, bet pārsvarā pozitīvas. Bērni ir sajūsmā par dinozauriem, velokartiem un lecamspilvenu, pieaugušos vairāk priecēja Cālis.lv stāstu taka un „Avārijas Brigādes” pilsētiņa.

TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem! TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem! TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem!

Lasīt rakstu

TVnet galerija- Izklaides parks "Avārijas brigāde" - prieks bērniem un vecākiem!

Izklaides parka "Avārijas Brigāde" smuko dinozauru parāde TVnet fotogrāfa Jāņa Škapara galerijā.